Andorra Walking Festival

Aquest festival de senderisme i cultura pretén que, de la mà de guies de muntanya i guies culturals, tots titulats i del territori, pogueu descobrir, conèixer i gaudir aquest GRAN país.
image description

Més de 70 cims que superen els 2.500 metres

image description

Alçada mitjana de casi 2.000 metres

image description

Uns 80 estanys d'alta muntanya

Andorra

El país dels Pirineus

AWF, t'apropem la natura...

Amb només 468 km2, Andorra és un país petit. El podríem posar fàcilment dins d’un quadrat de 22x22 km. Però, no obstant, i dit això, ANDORRA, és un país de grans muntanyes. L'alçada mitjana del territori andorrà és de gairebé 2.000 metres. Té més de 70 cims que superen els 2.500 metres d'altitud i uns 80 estanys d'alta muntanya. Una vegada fosa la neu hi trobem l'espai ideal per a la pràctica del senderisme.
Podrem gaudir també de tres grans espais naturals protegits, el Parc natural de la vall de Sorteny, el Parc natural de les valls de Comapedrosa i la vall del Madriu-Perafita-Claror, aquest últim, Patrimoni Mundial per la UNESCO.

... i també la cultura

A més, no tot és senderisme a ANDORRA. El país té un patrimoni cultural importantíssim. Entre d'altres, 21 esglésies romàniques i una xarxa de Museus (20 en total) reflex de la forma de vida, costums i tradicions que han anat forjant, al llarg dels segles, la societat andorrana.
Tot això, unit a que Andorra ha estat un país independent durant més de 800 anys, atorga al país, una cultura i una manera de ser pròpia i diferenciada del seu entorn. Tot això comporta que la visita a aquest territori esdevingui OBLIGADA.
El respecte per la natura, el medi ambient, la cultura i les tradicions del país, serà el que transmetrà l'AWF-ANDORRA WALKING FESTIVAL.

Avorriment... Això què és?

Caminaràs, descobriràs, aprendràs, gaudiràs.

NATURA
100%
CULTURA
75%
OCI
90%
DIVERSIÓ
95%

Contacte i com arribar a Andorra

Contacta’ns via correu electrònic o consulta a Google Maps com arribar

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]