Descobrint la Vall d'Incles

Nivells de dificultat


Nivell alt
Nivell mig
Nivell baix
Nivell alt
7.5 Durada (hores)
14.6 Distància (km)
1050 Desnivell positiu

 

Soldeu-El Tarter-Borda Marticella-Pic de Querol-Estany de Cabana Sorda-Vall d´Incles-Soldeu

Sortirem de Soldeu, baixant cap a El Tarter. D´aquí en pujada, passarem per la borda Marticella i pel camí de les Secles que ens durà fins l´estany de Querol. Des d´aquest estany agafarem el camí per pujar al pic de Querol. Del pic seguirem el llom carener fins a trobar el GRP per on descendirem a l´estany de Cabana Sorda i baixarem al fons de la vall d´Incles i Soldeu.

 

Nivell mig
6.5 Durada (hores)
13 Distància (km)
760 Desnivell positiu

 

Soldeu-El Tarter-Borda Marticella-Estany de Querol-Basses de les Salamandres-Estany de Cabana Sorda-Vall d´Incles Soldeu

Sortirem de Soldeu, baixant cap a El Tarter. D´aquí, en pujada, passarem per la borda Marticella i pel camí de les Secles, que ens durà fins l´estany de Querol i les basses de les Salamandres. Lloc on fàcilment observarem el tritó pirinenc, espècie amenaçada i protegida. D´aquí, ja per terreny més còmode, arribarem a l´estany de Cabana Sorda on iniciarem el descens cap la vall d´Incles i tornada a Soldeu.

 

Nivell baix
5 Durada (hores)
8 Distància (km)
450 Desnivell positiu

 

Soldeu-El Tarter-Borda Marticella-Roc de l´Home Dret-Vall d´Incles-Soldeu

Sortirem de Soldeu, baixant cap a El Tarter. D´aquí, en pujada, passarem per la borda Marticella. Des d´aquesta borda el camí es suavitza fins arribar al Roc de l´Home Dret. Formació grandiosa i curiosa d´esquist erosionat amb semblança a la imatge d´una figura humana. Des d´aquí tenim unes vistes magnífiques sobre tota la vall, a la qual hi arribarem en descens per tornar a pujar finalment a Soldeu.


Imatges de la sortida