Informació global sobre l'AWF

L’AWF 2022 es divideix en dos eixos principals, el senderisme durant el matí i fins a primera hora de la tarda i, les activitats complementàries (romànic, museus, gastronomia autòctona i degustacions, conferències, etc…), durant la tarda-vespre.

L’AWF 2022 tindrà una durada de 6 dies, de l’11 al 17 de setembre de 2022.

No obstant, les acreditacions es recolliran durant la tarda del diumenge 11 de setembre al mateix poble de Soldeu. Al vespre, es realitzarà el “briefing” de benvinguda per als participants.

L’organització ofereix dues modalitats de participació, la total de 6 dies la reduïda, de 4. En el moment de fer la inscripció, la web requerirà que s’esculli una de les dues modalitats.

Els idiomes de les sortides guiades seran: el català, castellà, francès i anglès. Malgrat que la web estarà en alemany, no podrem garantir sortides guiades en aquest idioma.

Tots els participants estaran coberts per una assegurança d’accidents. A consultar majors de 85 anys.

Rutes de senderisme

Es podrà escollir entre tres nivells de diferent dificultat per sortida.

  • Nivell Alt: Sortides entre 700 i 1.100 mts de desnivell positiu.
  • Nivell Mig: Sortides entre 450 i 700 mts de desnivell positiu.
  • Nivell Fàcil: Sortides amb un màxim de 400 mts de desnivell positiu.

A fi d’ajudar a seleccionar les excursions als participants, una àmplia descripció així com la informació tècnica de cada sortida es podrà trobar a la pestanya corresponent.

En el moment de realitzar la inscripció, la web demanarà que s’esculli quina sortida volem fer diàriament. Si durant la celebració de l’AWF el participant vol canviar el nivell prèviament seleccionat a la web, ho podrà fer avisant a l’AWF, amb antelació.

Activitats complementàries al senderisme

Les activitats complementàries estaran obertes i incloses a tots els participants sense cap reserva prèvia.

La inscripció a l'AWF 2022 inclou:

  1. Sortida diària amb un guia de muntanya titulat per cada 15 senderistes (sempre que sigui possible).
  2. Tots els trànsferts necessaris en transport de l’organització des del poble de Soldeu fins a l’inici de les excursions, i les tornades des del final de les excursions fins a Soldeu. També inclou els trasllats que siguin necessaris per a realitzar les activitats complementàries al senderisme (visites culturals, etc…).
  3. Pícnic diari, la composició del qual es farà públic més endavant. En el cas de participants amb intoleràncies alimentàries, caldrà que ho comuniquin a l’organització en el moment de la inscripció.
  4. Bossa de benvinguda, amb samarreta tèrmica commemorativa i productes promocionals. En el moment de la inscripció cada participant haurà de determinar la seva talla.
  5. Totes les activitats complementàries (museus, esglésies, degustacions, conferències, etc…)
  6. Participació a la Festa de Cloenda, amb botifarrada i música en directe.