L'AWF, respectem el medi ambient

L’organització de l’AWF es basa en un total respecte pel medi ambient i de responsabilitat social sostenible. Com a organitzadors d’un esdeveniment amb una determinada quantitat de participants que es mouen per la natura, volem deixar clars els següents punts:

  • Des de l’organització es reduirà al màxim la utilització de plàstics d’un sol ús o innecessaris. Els pícnics els oferirem amb una bossa reutilitzable (de ràfia), i tots els embolcalls que depenguin de nosaltres seran de paper.
  • Demanem a tots els participants que portin la seva cantimplora o bidó, a fi de reduir l’ús d’ampolles de plàstic per l’aigua. Els coberts, forquilla i ganivet personals, seran necessaris pels qui prefereixin les amanides als entrepans al pícnic diari.
  • La petjada de les soles de les botes de muntanya, hauria de ser l’únic recordatori que deixem als camins o senders recorreguts durant l’AWF. Tots els residus que generi cada participant, els podrà dipositar al final de cada etapa en el lloc determinat per l’organització. Queda totalment prohibit abandonar restes de fruita, pells de plàtan, mocadors de paper, etc. a la muntanya. Cada participant ha de ser responsable del compliment d’aquest punt. En el cas d’incompliment d’aquest apartat, els guies tindran la potestat per actuar en conseqüència.
  • A la muntanya no estem sols. Queda prohibit cridar, escoltar música amb altaveus, etc. És una qüestió de respecte als demés participants i a l’entorn en el que ens trobem.
  • Tots els desplaçaments necessaris per cobrir l’AWF es faran des del poble de Soldeu amb transport col·lectiu. Volem que l’ús del transport privat durant la setmana del festival sigui zero per a tots els participants allotjats a Soldeu.