Senderisme pels matins...

… activitats d’oci i cultura per la tarda.

Les activitats complementàries seran totes aquelles que, fora del senderisme, ens donaran a conèixer millor la història, la cultura i la gastronomia del país.

Formaran part de l´AWF-Andorra Walking Festival activitats com ara les visites al patrimoni romànic, visites a museus emblemàtics, videos i conferències sobre el medi natural i els parcs naturals d'Andorra i degustacions i maridatges dels productes artesanals propis d'Andorra.

Dilluns 7 de setembre del 2020

Degustació de productes artesans

Presentació i degustació de productes agrícoles i artesans d’Andorra.

Dimarts 8 de setembre del 2020

Romànic i maridatges

Contemplarem la bellesa del romànic andorrà amb la visita de l’església de Sant Joan de Caselles. Després, a Soldeu, gaudirem d’un maridatge amb formatges 100% andorrans de CASA RAUBERT i vins DO de la Conca de Barberà CLOS MONTBLANC.

Dimecres 9 de setembre del 2020

Museu del Tabac i Espai Columba

Dos visites que ajudaran al visitant a entendre la història d’Andorra. Museu del Tabac, amb un recorregut a través del qual s’expliquen els diferents processos de treball amb el tabac; i l’Espai Columba, centre difusor del coneixement de la pintura romànica a Andorra.

Dijous 10 de setembre del 2020

Shopping i altres opcions a escollir

Avui l’AWF facilita el transport per anar a Andorra la Vella per descobrir la capital i gaudir d’una de les activitats per la qual també és coneguda Andorra, el shopping. També es podrà reservar a través de l’organització (no inclosa a l’AWF) una sortida en 4×4, una entrada a Caldea o una Via Ferrada.

Divendres 11 de setembre del 2020

Presa d'Engolasters, camí hidrològic i degustacions

La presa d’Engolasters és una obra d’enginyeria cabdal en la història d’Andorra. Ha representat la transformació d’Andorra a la modernitat. Els guies de FEDA ens ho explicaran i ens ensenyaran la presa per dins. Després a Soldeu, presentació i degustació de productes agrícoles i artesans d’Andorra.

Dissabte 12 de setembre del 2020

Barbacoa i música en directe

Acabarem el festival de senderisme amb una bona barbacoa i música en directe. Se us acut una manera millor d’acabar l’AWF?