Política de privadesa

Condicions de la venda on-line

L’AWF ofereix comprar a través de la pàgina web: www.andorrawalkingfestival.com el pack de l´event ANDORRA WALKING FESTIVAL de l’any vigent.

La compra a través de la web, suposa acceptar les condicions generals que s’indiquen a continuació i que són les vigents durant la data de la reserva.


Procés de la reserva

Per comprar el pack, cal clicar a la pestanya INSCRIPCIONS del menú superior de la web o accedir-hi a través d’altres enllaços que ofereix la mateixa web.

Un cop dins, caldrà seleccionar els dies que es volen fer les sortides, 4 o 6 dies. També caldrà escollir algunes variables més: l’ idioma de les sortides, el nivell a escollir d’entre els 3 diaris i la talla de la samarreta.

El preu canviarà a l´escollir 4 o 6 dies.

Seguidament, caldrà posar el nom i cognom quan ho demani i clicar a la cistella per confirmar. Finalment omplir les dades de la persona que fa el pagament i passar a la passarel·la de pagament. Imprimir la reserva per presentar-la a la acollida el dia d’arribada a Soldeu.


Forma De Pagament

El pagament es farà a l´AWF mitjançant targeta bancària amb l’entitat Crèdit Andorrà. El pagament correspondrà a la totalitat de les sortides escollides. Les possibles despeses que hi pugui haver relacionades amb els pagaments efectuats fora del territori d’emissió de la targeta bancària i d’altres comissions bancàries, aniran a càrrec del client. Durant el pagament, les dades bancàries protegides per xifrat, no transitaran pels sistemes de l’AWF, per tant no queden en la seva possessió.


Contracte de l’AWF

La reserva del pack serà efectiva a partir del moment que s’hagi fet el cobrament estipulat prèviament, així com la recepció d’un correu electrònic de confirmació que rebrà el client. Aquest inclou la reserva per imprimir i lliurar a la recepció de l’ AWF.


Durada de l´esdeveniment

L´AWF tindrà lloc dels dies 8 al 14 de setembre del 2024, podent el client escollir la data d´arribada durant aquestes. Les sortides escollides vindran indicades a la mateixa reserva.


Condicions de Cancel·lació

Es podrà cancel·lar la compra fins el dia 1 de juliol del mateix any. Si és així, l’AWF retornarà el total pagat pel client. Si la cancel·lació es produeix després d’aquest termini el client perdrà l’import pagat a través de la web. En cas de retorn dels diners, es farà un ingrés al compte associat a la targeta amb la que s’ha fet el pagament.


Protecció dades Personals

En aquest lloc web no es recull cap dada personal sense el consentiment del client. Les dades personals que el client facilita no es cedeixen ni es venen a tercers. Les dades que es sol·liciten són les estrictament necessàries i imprescindibles per a poder proporcionar una resposta o una prestació de servei al client. Aquestes dades poden ser utilitzades només per fins comercials com l’enviament d’ofertes puntuals, a través de correu electrònic, i que poden ser d’interès per al client.


Drets de L’usuari

Les dades personals recollides en aquesta Web es tractaran única i exclusivament amb la finalitat descrita en la Protecció de dades personals i no s’utilitzaran per a cap altra finalitat. En qualsevol moment els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, oposició, correcció i supressió de les seves dades de caràcter personal. Aquests drets els pot exercir l’usuari davant del responsable del tractament de les dades, mitjançant una sol·licitud per carta o correu electrònic al domicili social de l’empresa:

  1. Soltarter Bloc A 2º A, El Tarter
    AD100 Canillo (Principat d´Andorra).
    info@andorrawalkingfestival.com


AWF Andorra Walking Festival

Andorra Walking Festival es reserva el dret en tot moment de modificar les dades de la pàgina web mitjançant l’actualització de la mateixa. AWF no podrà ser considerada responsable per qualsevol dany, directa o indirectament, que resulti d’alguna informació de continguts a la web. L’usuari es compromet a no utilitzar en aquesta pàgina web, informació que pugui comportar responsabilitat civil o penal, i es compromet així mateix a no difondre a través de la pàgina web informació il•legal, contrària a l’ordre públic o difamatòria.

En cas de litigi entre les dues parts, es procedirà a la seva resolució mitjançant els Tribunals Andorrans.